Loggan är gjord av Matilda Martinsson

Lördagen den 17/6 2017

Ja det var väl "eliten" som träffades på Attila, fyra människor och åtta hundar. Men det var varmt på apelplan idag men det blev lite träning med lite av varje för hundarna och mattarna fick kaffe och en go pratstund. Nu blir det ingen träff förrän till hösten.

Så vi önskar en skön skommar!

Söndagen den 23/4 2017

Tollarträff i Beth 23/4 ett lite gäng som dök upp men vi fick en bra genomgång av Catharina hur ett spår i appelklass genomförs. Och efter att vi lagt spåren gick vi en rastpromenad med hundarna innan vi gick vi spåren. Och lagom tills vi skulle går spåren blev det "hagel och drivis" men alla hundarna klarade ut sin spår. Även att vi inte var så många så hade vi en riktig trevlig dag!!

 

Lördag den 11/2 2017 var det dags för årets första träff på Attila.

På programmet stod nosework, och Carolin Nilsson kom och föreläste om detta och visade med sin tollare hur det ska gå till. Sedan fick vi alla prova på med våra hundar. Och till vår stora glädje var det riktigt många som dök upp på Attila.

Lördag den 5/3 2016 hade vi Tollarträff på Attila.

Sex ekipage kom och halkade runt på Attilas appellplan. Det blev en hel del lydnadsövningar på lite olika nivåer. På de oskottade planerna kördes också apportering. Det blev dags för fika inne i klubbstugan och därefter pratade Anna-Karin om stretsing och massage och visade hur man ska göra på sin Micky. Efter det var folk nöjda och vi vände kosan hemåt efter en trevlig dag.

Själv fotade jag inget denna dag men det gjorde Anna-Karin Johansson och på hennes hemsida kommer det att finnas bilder.

 

2016 års första träff hade vi på SBK Attila den 30 januari i en blandad kompott av blåst regn sol vindstilla och ösregn.

Det var också blandande aktiviteter som rallylydnad, "vanlig" lydnad, apportering, utställningsträning och även spår lades.

 Eftersom regnet hällde ner när det var dag för gruppfoto fick vi ta det på klubbhusets altan, men det blev trångt så vi fick dela på gänget.

Här är hälften av gänget

Stefan och Nisse, Angelica och Yvi, Linda med Elsa och Klara, Maja med min Jackie.

 

Maja med Anna-Karins Micky, jag med Märta och Svea, Catharina med Malte, Niklas med Liva

 

Foto Anna-Karin Johansson mer bilder på hennes hemsida

 Träffen den 12/4 2015

Anna-Karin Johansson har skrivit om vår träff idag!
Tollarträff 12 april 2015

Idag har vi haft träff hos Solgerd i Beth. På programmet stod spårning. Vi var 13 hundar som väntade på aktivering. 3 av dessa hundar gick personspår och vi andra gick blodspår.

...

Det var allt från nybörjare till erfarna spårhundar. Trots att det blåste halv storm och inte var optimalt spårväder löste hundarna det jättebra.

När spåren låg till sig så hade vi en mysig fikastund med massa hundprat i Solgerds garage.

Tack ni som kom och hoppas ni får en trevlig stund i spårskogarna framöver

 

 

Dagens träff den 7 februari 2015 hade vi på SBK Attila. Och det var 8 ekipage som kom och tränade lydnad, rally och apportering. Och vi hade en härlig dag med solsken och takdropp. Mer om denna träff finnas på info@djurhalsa.se

 

Vi är ett gäng Tollarägare som träffas ganska regelbundet, målet är varannan månad och vi gör en blandad kompott av aktiviteter, ibland blir träffarna inställda av för få anmälningar, därför blir det ibland längre hopp. Men när vi träffas har vi mycket trevligt, aktiverar hundarna och oss samt äter medhavd matsäck eller grillar.

Vad gör vi? Ja, allt vad man kan tänkas göra med en Tollare. Har man önskemål om någon aktivitet och kanske vill vara med och ordna det så är det mycket välkommet. Vi tycker det är viktigt att alla känner sig delaktiga i "våra träffar".   När vi har bestämt en träff skickar vi ut mail till alla har du ingen mail - hör av dig så löser vi det

 Gå ner på sidan och se vad vi har för oss!

Är du Tollarägare och bor i Jönköping med omnejd är du Varmt Välkommen att vara med oss, hör bara av dig så berättar vi mer.

Från och med våren 2010 kommer Aktivitetsträffarna med ord och bild att ligga på Anna-Karins hemsida, jag kommer bara att göra en kort notis här om kommande träff. Jag kommer fortfarande att vara aktiv men lämnar över det "tunga" ansvaret och jobbet till Anna-Karin som ni når på Tfn. 036-316768, 0706-396768 eller via mail  info@djurhalsa.se

 

Här kan ni då se våra träffar i ord och bild på A-K´s djurhälsa.

Aktivitetsträffarna från 2005 och framåt  flyttade till separata sidor, klicka på respektive år så ser du där vad vi har haft för oss. VÄLKOMNA!

Aktivitetsträffar 2010

Aktivitetsträffar 2009

Aktivitetsträffar 2008

Aktivitetsträffar 2007

Aktivitetsträffar 2005-2006

 

 

 

 

Hundskallets Kennel, Beth Solhester 562 91 Månsarp
T
fn
0393-40019, 070-6330989  E-post solgerd.h@telia.com